Home Centrale pe lemne Viessmann
Centrale pe lemne Viessmann
Centrala pe lemne Viessmann PDF Imprimare Email
Centrale pe lemne Viessmann
Scris de irinasacinschi   
Miercuri, 25 Mai 2011 13:24

Atunci cand ne gandim la centrale pe lemne Viessmann stim deja ca sunt o optiune foarte buna, foarte eficienta dar in acelasi timp nu cea mai ieftina. Ca sa cautati cea mai buna optiune de centrale pe lemne Viessmann trebuie mai intai sa fiti informati exact ce va trebuie si pentru ce va trebuie.

Vorbind despre centrale pe lemne Viessmann e imporant ce fel de cazan este folosit, preferabil ar fi un cazan din otel cu functionare pe principiul gazeificarii lemnului. Capacitatea de adaptare a acestor centrale pe lemne Viessmann ar trebui sa fie desul de mare, intre 50 si 100%.

Camera de incarcare pentru centrale pe lemne Viessmann termice preferabil dintr-un material inoxidabil, rezistent la temperaturi mari bineinteles. Camera de incarcare pentru centrale pe lemne Viessmann ar trebui sa fie voluminoassa si spatioasa, permitand alimentarea cu lemne cat mai mari.

Autonomia de functionare ar trebui sa fie si ea cat mai mare pentru centrale pe lemne Viessmann iar ar fi foarte bine daca ar exista si un sistem de control al arderii. Cu un astfel de sistem de control, centrale pe lemne Viessmann ar putea automatiza arderea asigurand atingerea temperaturii optime de functionare intr-un timp cat mai scurt.

Astfel de centrale pe lemne Viessmann au obligatorie pusa in functiune ventilatoare, acestea pot avea turatie variabila pentru a introduce procesului de ardere cantitatea optima de oxigen necesara, fara oxigen nici macar in centrale pe lemne Viessmann nu ar putea aparea arderea, de aceea aceste ventilatoare sunt binevenite.

Camera de ardere de la centrale pe lemne Viessmann trebuie sa fie confectionata dintr-un material cat mai rezistent pentru a suporta si a nu se distruge la solicitari termice foarte intense. Un material folosit pentru camera de ardere a centrale pe lemne Viessmann ar putea sa fie de exemplu ceramica.


Ultima actualizare în Joi, 26 Mai 2011 08:39
 


Sondaje

Ce firma producatoare de centrale termice preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori şi 4 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com